Antena Căutare

CONFRUNTAREA GREILOR, la baschet: Victor Ciutacu s-a antrenat cu doar doua zile inaintea meciului!

Zece liceeni vor intra pe terenul de baschet, sambata - 26 ianuarie, de la ora 16:00, alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea... in "Confruntarea Greilor". Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a inceput antrenamentele cu aproape o saptamana inaintea marelui meci, pe cand Ciutacu abia ieri s-a apucat... Are Badea poza cu el!

"S-a dus astazi la baschet sa se antrenze (Victor Ciutacu - n.r.)! Mare greseala! Eu m-am dus duminica trecuta si i-am zis... hai, ma, sa ne antrenam, sa nu ne facem de bafta. [...] Nu, el s-a dus azi! Maine, asta nu se scoala din pat, il aduc astia cu targa. Si chiar si asa... nu o sa poata sa vorbeasca!", s-a plans Mircea Badea in emisiunea de aseara.

Si ca sa fie si mai convingator... a tras si o concluzie: "Partea nasoala o sa fie in ziua meciului, cu febra musculara! Va fi snitel!"

In schimb, Mircea Badea s-a antrenat pentru marele meci, inca din data de 20 ianuarie!

Ramane de vazut ce va fi, pana la urma, la meciul de sambata, 26 ianuarie, incepand cu ora 16.00, la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri.

Biletele costa 15 lei/persoana si se pot cumpara online in reteaua Eventim, in magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea si magazinul din Obor) sau de la ora 15:00, la intrarea in Sala Rapid, in ziua evenimentului.

Fondurile rezultate in urma vanzarii biletelor si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti. Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a face o donatie pentru echipa preferata!

Novak Djokovici, doctorul numarul unu la Australian Open... VIDEO: E cel mai dorit mijlocas din Anglia, dar se descurca excelent si in poarta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x