Antena Căutare

Danalache, 6 luni pe bara din cauza medicului! Rateaza Liga Campionilor Asiei

Golgeterul Chinei, Cristian Danalache, va rata Liga Campionilor Asiei dupa ce a suferit o rupture a ligamentelor incrucisate. Accidentarea a venit in urma neglijentei medicului echipei Jiangsu Sainty, care l-a trimis pe roman in teren desi acesta a anuntat ca are dureri la genunchi.

Seria de 23 de goluri in 28 de partide a lui Danalache a fost oprita de o eroare medicala. Intrat pe teren la insistentele doctorului, care l-a asigurat ca nu are nimic grav, Danalache va ajunge pe masa de operatii dupa o ruptura a ligamentelor incrucisate.

Romanul, golgeterul din sezonul trecut al Chinei, va sta 6 luni pe bara si va rata meciurile lui Jiangsu Sainty din Liga Campionilor Asiei, dar si debutul campionatului viitor.

Am simtit dureri inaintea jocului, insa doctorul echipei mi-a zis ca e ceva minor. Dupa prima repriza am simtit ca nu mai pot sa merg. Am trimis RMN-ul la o clinica din Germania, iar verdictul a fost crunt: ruptura de ligamente incrucisate! Duminica ma operez la Hamburg, stau doua luni acolo la refacere, iar pe teren voi reveni in luna mai”, a declarat Danalache pentru Adevarul.

"Sambata nu dorm"! Mircea Badea e cu ochii pe Insomnia UFC de la GSP TV... In sfarsit, in fata lui Messi! Ronaldo, cel mai sexy sportiv al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x