Antena Căutare

De la sfert de Campionat Mondial in a cincea liga, in doar 5 ani

David Odonkor juca in urma cu 5 ani in sfertul Campionatului Mondial de Fotbal pe care Germania l-a sustinut impotriva Argentinei. Acum e titular la TuS Dornberg, o echipa din liga D5 a campionatului german de fotbal.

Marius Onofras, actualul component al celor de la CSMS Iasi, are de ce sa regrete. In toamna lui 2009 evolua cu Unirea Urziceni in liga Campionilor si marca un gol de senzatie impotriva celor de la Glasgow Rangers. Acum se pregateste de deplasarile la Giurgiu, Branesti, Navodari, Otopeni sau Mangalia.

Insa regretele varfului din Dealul Copoului nici nu se compara cu cele ale lui David Odonkor, cel care in doar 5 ani a trecut de la duelurile cu Sorin sau Nuno Valente din sferturile si semifinalele Campionatului Mondial din 2006 la cele cu fundasii din liga a cincea germana.

Drama lui a inceput in 2008, cand s-a accidentat grav la genunchi si a fost indisponibil 6 luni. Pe atunci evolua la Betis Sevilla. Andaluzii au retrogradat, dar au promovat in sezonul urmator. Odonkor nu a avut un aport deosebit la aceasta performanta, asa ca nu i-a fost prelungit contractul.

Ramas fara echipa, el a dat probe la inceputul lui august la Glasgow Rangers, dar scotienii nu l-au retinut in lot, asa ca a fost nevoit sa accepte sa joace la TuS Dornberg, o formatie obscura din liga a cincea germana.

foto: gsp.ro

Luceafarul Oradea se va muta, de la anul, la Baile Felix... Nasri e tot mai aproape de Manchester City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x