Antena Căutare

Declarația lui Andone, înainte de derby-ul Steaua-Dinamo: "Nu mă tem de Steaua, mă tem de echipa mea că poate nu reacționează cum vreau"

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că nu se teme de Steaua în derby-ul de sâmbătă, ci de jucătorii săi care ar putea să nu reacționeze așa cum își dorește el.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că nu se teme de Steaua în derby-ul de sâmbătă, ci de jucătorii săi care ar putea să nu reacționeze așa cum își dorește el.

'Sper să facem o partidă foarte bună, ne gândim și ne pregătim de o săptămână pentru ea. Joacă echipele de pe locurile 1 și 2, așa că eu cred că va fi o partidă bună. Ținând cont că băieții vin după un an în care au obținut cinci egaluri și o victorie contra Stelei, ar trebui ca ei să mențină același nivel. E un test pentru noi să vedem unde suntem pentru că întâlnim cea mai bună echipă din România. Noi pregătim la victorie, asta e clar. Nu mă tem de ei, mă tem de echipa mea că poate nu reacționează cum vreau eu', a afirmat el.

Andone este de părere că jucătorii steliști vor fi foarte motivați după înfrângerea cu 5-0 suferită în Liga Campionilor cu Manchester City, dar susține că derby-ul nu are o favorită clară. 'Sigur că Steaua vrea să uite eșecul din meciul cu Manchester City, pentru un jucător e foarte bine că are șansa la câteva zile distanță să demonstreze că a fost un accident. Pentru noi nu e un capăt de țară acest meci. E un meci de trei puncte, trei puncte pe care le vrem. Și spun eu că putem să le obținem, avem șanse. Niciuna dintre cele două echipe nu este favorită, amândouă sunt cam acolo. Acum o să vedem în teren fiecare ce plusuri sau minusuri are', a menționat antrenorul.

Pentru Ioan Andone derby-ul este mai ușor de pregătit decât alte meciuri: 'Personal mi-a lipsit derby-ul, așteptam de mult meciurile astea. Meciurile astea sunt cele mai ușoare pentru mine, pentru că fiecare se mobilizează. Eu mă consum mai mult la un meci cu Voluntari sau Timișoara decât la un meci cu Steaua pentru că știu că jucătorii reacționează foarte bine. Pentru toți antrenorii derby-urile sunt mai ușor de pregătit decât un meci normal'.

Echipa de fotbal Dinamo întâlnește sâmbătă, de la ora 21,00, în deplasare, formația Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

10 info utile pentru fanii care vor merge pe stadion la Steaua - Dinamo... O super avancronica Steaua - Dinamo pe siteul Ligii! De cate ori a batut Steaua in derby ......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x