Antena Căutare

Denis Alibec rupe tăcerea despre perioada de la FCSB. Cine a fost de vină pentru pierderea titlului și ce spune de relațiile cu Dică și Reghecampf

Denis Alibec, atacantul cu un singur gol în sezonul trecut de Liga 1 jucat la FCSB, a ținut să facă lumină în cazul finalului ediției trecute de campionat, dar și în cazul relației dintre el și Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei. 

Denis Alibec, atacantul cu un singur gol în sezonul trecut de Liga 1 jucat la FCSB, a ținut să facă lumină în cazul finalului ediției trecute de campionat, dar și în cazul relației dintre el și Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei.

Jucător la Astra Giurgiu, Denis Alibec a lansat un atac către fostul său antrenor Nicolae Dică, despre care spune că nu a avut cea mai bună relație. De asemenea, Alibec îl înțeapă pe Dică și prin prisma unei comparații făcute între acesta și Laurențiu Reghecamp. Despre primele 6 luni la FCSB, Alibec spune că au fost ”foarte bune cu Rege”.

Cel mai mare regret al atacantului Astrei este că finanţatorul de la FCSB nu l-a lăsat să plece, atunci când a avut ofertă concretă. În ceea ce privește titlul din Liga 1, Denis Alibec nu se consideră vinovat de ratarea trofeului și să vina pe ”EI”.

”Şi când am fost bun se vorbea de mine. Probabil că nu m-am recuperat cum a trebuit când am avut pubalgie. Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joc singur pe teren. Poate să zică ce vrea dânsul, nu îmi pot da eu cu părerea.

Întrebaţi-l pe Dică de ce nu a mers relaţia dintre noi. Nu mai pot să vorbesc despre asta. Sunt la Astra acum şi nu mai stau să vorbesc despre Dică şi despre Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec", a spus Alibec.

Un gol în 20 de meciuri a marcat Denis Alibec în Liga 1 în ultimul sezon, cel mai slab din întreaga sa carieră. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat două goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia și unul în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii, out în 2018! Gigi Becali a făcut anunțul: ”A jucat bine la națională. Poat... Doliu în presa sportivă românească. Ivonne Ghiţă, vocea Eurosport din ultimii 14 ani, s-a stins astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x