Antena Căutare

Doliu la CFR Cluj. A murit Ilie Florian, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dan Petrescu: „Rămas bun, prieten drag!”

Ilie Florian, unul dintre apropiații lui Dan Petrescu, a murit, iar anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului CFR Cluj.

Dan Petrescu Galerie
Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, ”Pisică”, a murit | Hepta

Ilie Florian, un apropiat al lui Dan Petrescu și al fotbalului, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut Fotbal Club CFR 1907 CLUJ.

Ilie Florian a fost unul dintre cei mai apropiați oameni ai CFR Cluj. Membrii echipei au transmis un mesaj emoționant prin care și-au exprimat tristețea față de trecerea în neființă a celui care le-a fost mereu alături.

Ilie Florian a murit. Ce a transmis CFR Cluj

„Rămas bun, prieten drag! Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă.

Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Citește și: De unde provin prenumele "Kira" și "Ianis", cei doi copii ai lui Gică Hagi. Recent, Kira Hagi și-a mai „bifat” un vis, în Franța

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!”, au scris cei de la CFR Cluj în dreptul uei imagini cu regretatul Ilie Florian.

Citește și: Doru Ana a murit. Marele actor care a jucat și în serialul Adela s-a stins din viață la 68 de ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ilie Florian a murit. Ce a transmis Dan Petrescu

La rândul său, Dan Petrescu a vorbit îndurerat depsre moartea prietenului său.

”Un prieten al meu, dar și al fotbalului. Nu numai de la CFR. Mulți oameni de fotbal care îl știu. Sincer, mie îmi este foarte greu acum”, a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei cu UTA Arad, potrivit digisport.

Citește și: Fetița din brațele Regelui a devenit o tânără încântătoare. Cum arată Kira Hagi în cel mai recent rol, cel de Prințesă Cantacuzino

Dan Petrescu și Ilie Florian au fost prieteni încă de când „Bursucul” era fotbalist la Oltul Scornicești, în 1986. Antrenorul de la CFR Cluj vorbea des depre prietenul său, în aparițiile lui publice.

Citește și: iRoast, 23 septembrie 2022. Gică Hagi , roast de zile mari: “Scoateți comentatorul că fotbaliștii au început să joace cum zice el”

„La CFR, prietenul meu cel mai bun este «Pisică». El e toată ziua langa mine. Toma și Panin sunt iar aproape de mine. Prietenii de-o viață s-au mai dus, din cauza meseriei, eram prieten foarte bun cu Gică Popescu și Hagi, dar viața ne-a adus departe unul de altul”, povestea Dan Petrescu în 2020.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns din nou la notar. Ce s-a întâmplat cu divorțul dintre cei doi... David Popovici, reacție după ce s-a speculat că și-a cumpărat o mașină foarte scumpă. Sportivul a dat în vileag un fake ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x