Căutare Live

Eto'o renunta la bani pentru a fi antrenat din nou de Jose Mourinho

Samuel Eto'o nu va mai continua la Anji Mahacikala dupa ce patronul Suleiman Kerimov a anuntat ca schimba strategia clubului. Internazionale Milano si Chelsea sunt variantele primite de varful camerunez, dar albastrii par sa aiba un mare avantaj

"Am fost antrenat de multi tehnicieni, dar niciunul nu este ca el. Pentru munca asta, Jose Mourinho este cel mai potrivit. Le are pe toate". Sunt cuvintele lui Samuel Eto'o, iar ele ar putea confirma urmatoare destinatie a fostului varf de la Barcelona dupa despartirea de Anji Mahacikala, grupare care trece prin serioase probleme financiare.

Anuntat de Kerimov ca va pleca de la echipa pe o suma modica daca va renunta la anumite pretentii financiare prezente in contract, Eto'o (32 ani) pare tentat de-o revenire in fotbalul puternic, chiar daca a primit cateva oferte si din zona arabilor.

Inter, echipa cu care a castigat Liga Campionilor, si Chelsea sunt echipele cu cele mai mari sanse sa-l achizitioneze pe Samuel Eto'o, urmand ca batalia sa fie data pe salariu si disponibilitatea oferirii unui contract pe trei sezoane, atat cat cere atacantul.

Barcelona il putea pierde gratis pe Messi! In 2003, doreau sa scape de el... Romania se pregateste de Campionatul Mondial, in direct, la ANTENA 1! Miercuri, de la 21:00, "tricolorii" inta...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri