Antena Căutare

FC Brasov - CFR Cluj 1-2 / Echipa din Gruia e la un punct de Dinamo

CFR Cluj a invins cu 2-1 pe FC Brasov, in ultimul meci al etapei a 12-a si s-a apropiat la 1 punct de liderul Dinamo. Pentru brasoveni au marcat Cristescu (66), iar pentru oaspeti Celestino (80) si Weldon (89).

Brasovul a fost echipa mai periculoasa in prima repriza, Chipciu avand de doua ori ocazia sa reia cu capul periculos spre poarta oaspetilor (29,35). Weldon si Sougou s-au intrecut in ofsaiduri, aproape toate tentativele ofensive ale echipei lui Jorge Costa avand acest deznodamant.

Buga a scapat singur spre poarta lui Beto, dar lipsa de viteza i-a permis lui Nuno Diogo sa-l ajunga si sa-l deposedeze (51). Acelasi "Pele" Buga i-a pasat excelent lui Cristescu printre fundasii CFR-ului, care l-a invins cu o "scarita" superba pe Beto (66). In minutul 80, nou-intratul Celestino a prins un sut puternic de la 30 de metri si a egalat. Weldon a dat peste cap toate sperantele gazdelor finalizand excelent o pasa in adancime (89) si a adus-o pe CFR Cluj la un singur punct in spatele liderului Dinamo.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Marseille si PSG se impun greu. Vezi toate rezultatele din Franta!... Mircea Sandu: "Am muncit prea mult pentru fotbal sa-mi dau demisia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x