Antena Căutare

FC Snagov - Viitorul Constanta 3-0 / Echipa lui Hagi pierde primul loc in seria Est

Evolutie sub asteptari la Snagov a liderului de dinainte cu o etapa, care a incasat nu mai putin de trei goluri, fara sa marcheze vreunul, pierzand astfel si primul loc in favoarea Deltei Tulcea.

Snagovul nu s-a speriat de numele grele din echipa antrenata de Catalin Anghel si s-a impus cu 3-0 in fata Viitorului. Primul gol a fost reusit contrar cursului jocului, atunci cand Cristea reluat o centrarea venita de la Florea. Chitu si Onicas au incercat sa-i readuca pe constanteni in joc, insa cei ce au marcat au fost tot elevii proaspat casatoritului Reghecampf, Cristea reusind dubla.

In repriza secunda jocul s-a intetit si arbitrul a acordat nu mai putin de 10 cartonase rosii si doua galbene. Imens pentru un meci de Liga secunda. Si ocaziile la poarta „ilfoveanului" au fost mai numeroase dar nu s-au concretizat. Mai mult, la una din putinele prezente in ofensiva ale Snagovului, Roberto Iancu a fost faultat in careu de Onicas, iar penalty-ul acordat a fost transformat de Viorel Dinu.

Trei puncte meritate pentru FC Snagov, care ajunge la cota 7 si spera la salvare, in timp ce Viitorul a fot depasit de Tulcea (12) si egalat de Sageata Navodari (11).

Foto: ligaB.ro

Dan Lazarescu: "Sa ne raspunda Sandu si Dragomir!"... Poli Timisoara - Gaz Metan Severin 2-1 / Victorie cu gandul la derby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x