Antena Căutare

FC Timisoara vrea cinci arbitri la meciul cu Dinamo

FC Timisoara a cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) ca meciul de sambata cu Dinamo sa se desfasoare dupa sistemul testat acum in Europa League si Liga Campionilor, cu inca doi arbitri plasati in spatele fiecarei porti.

"In urma declaratiilor agresive venite din partea oficialilor clubului Dinamo Bucuresti, cu privire la strategia de abordare a jocului de sambata, cat si a sigurantei cu care vorbesc despre viitoarele decizii ale arbitrilor delegati, ne vedem nevoiti sa cerem C.C.A., in modul cel mai ferm cu putinta, sustinut cu argumente solide, ca brigada desemnata sa fie completata conform sistemului Champions League-Europa League, cu doi arbitri aditionali, cate unul in spatele fiecarei porti"


"Un refuz, care sa nu fie bazat pe regulamentele in vigoare, ne-ar pune pe ganduri si nu ar face decat sa sustina ipoteza ca deja cartile sunt facute. Daca s-ar lua masura in consecinta, nu poate fi decat in spiritul jocului, al fair-play-ului, al egalitatii de sanse si s-ar putea baza pe ideea ca daca un lucru nu este interzis in mod expres, inseamna ca este legal", se mai arata in comunicat.

Arbitrii delegati pentru partida de sambata, dintre Dinamo si FC Timisoara, sunt centralul Robert Dumitru, asistentii Ionel Popa si Adrian Vidan, arbitrul de rezerva fiind Cristina Dorcioman.

Partida dintre FC Timisoara si Dinamo va fi transmisa in direct la Antena 1, sambata, de la ora 20:30.

sursa:Hotnews

Cupa Romaniei - semifinale: Steaua - Brasov si Dinamo - Gloria... Record de participare in Raliul Dakar 2011: 430 de vehicule la start...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x