FCSB a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Narcis Răducan

FCSB a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, despărţirea de directorul sportiv Narcis Răducan.

“FCSB anunţă încetarea raporturilor contractuale cu Narcis Răducan, începând cu 5 noiembrie 2019. Acesta a ocupat funcţia de director sportiv începând cu luna august a acestui an. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare!”, este anunţul FCSB.

În urmă cu câteva ore, Narcis Răducan a postat pe Facebook un mesaj din care reieşea că a părăsit FCSB: "A fost o experienţă specială, în perspectiva obţinerii doctoratului în managementul sportiv. Mulţumesc tuturor".

Pentru gsp.ro, Răducan a declarat că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat "anumite chestii puerile".

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Sursa : news.ro

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri