Antena Căutare

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii, out în 2018! Gigi Becali a făcut anunțul: ”A jucat bine la națională. Poate deveni titular!”

România - Muntenegru 0-0 nu a fost o lovitură doar pentru șanse tricolorilor la primele două locuri în Grupa de Liga Națiunilor, ci și o lovitură pentru FCSB. La finalul meciului de la Ploiești, ”creierul” trupei lui Dică, Mihai Pintilii, a ieșit accidentat.

România - Muntenegru 0-0 nu a fost o lovitură doar pentru șanse tricolorilor la primele două locuri în Grupa de Liga Națiunilor, ci și o lovitură pentru FCSB. La finalul meciului de la Ploiești, ”creierul” trupei lui Dică, Mihai Pintilii, a ieșit accidentat. Ulterior, testele au relevat o problemă gravă, care îl va ține pe Pintilii departe de teren până în 2019.

Mihai Pintilii era singurul mijlocaș la închidere 100% titular la FCSB. Niciunul dintre Ovidiu Popescu, Filip, Nedelcu sau Qaka nu își câștigaseră postul în acest sezon. Ultimul chiar a fost împrumutat înapoi la Poli Iași.

Fără Pintilii și cu meciuri foarte grele de disputat în Liga 1, Gigi Becali pare că i-a găsit înlocuitor celui mai experimentat jucător din lot. Azi, Gigi Becali a declarat că Dragoş Nedelcu, un jucător pe care l-a criticat în dese rânduri, e înlocuitorul perfect pentru mijlocaşul de 33 de ani.

”Pintilii e cel mai bun mijlocaş central din ţară. Dar lucrurile se pot schimba, acum cu accidentarea asta a lui. Poate Nedelcu sau Filip intră acolo şi îi iau locul. Dar la Nedelcu mă gândesc... A jucat bine la tineret, trebuie să-i ajutăm să crească pe jucătorii ăştia, să îi ridicăm în slăvi dacă arată că pot să fie foarte buni. Poate el o să rămână titular acolo, nu?", a spus Becali, conform digisport.ro

Dragoș Nedelcu revine, așadar, pe postul de mijlocaș. După ce a ratat transfer după transfer, iar Momcilovici s-a accidentat, Gigi Becali l-a trecut pe tânărul jucător în linia centrală a defensivei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB, campioană în Liga 1? Cum arată clasamentul favoritelor la titlu înainte de derby-ul sezonului... Denis Alibec rupe tăcerea despre perioada de la FCSB. Cine a fost de vină pentru pierderea titlului și ce spune de relaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x