Antena Căutare

FIFA va anunţa prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată

FIFA va anunţa în următoarele zile prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată, pentru ca întrecerile interne să poată fi duse la bun sfârşit, în momentul în care răspândirea virusului Sars-Cov-2 se va diminua, informează mirror.co.uk.

Fiecare ţară va decide când va relua partidele.

O măsură va fi luată în ceea ce priveşte prelungirea contractelor jucătorilor după data de 30 iunie, când ar fi trebuit să expire oficial sezonul. Contractele jucătorilor vor fi prelungite automat până la finalizarea fiecărei ligi în parte.

Partidele se vor desfăşura cel mai probabil cu porţile închise, dar este posibil să aibă loc şi cu spectatori, acolo unde autorităţile vor permite.

De asemenea, intervalul de transferuri de jucători din vară va fi modificat în funcţe de datele la care se vor încheia competiţiile.

Joi, UEFA a recomandat federaţiilor naţionale să nu declare încheiate competiţiile interne din cauza pandemiei de coronavirus, aşa cum intenţionează să facă liga profesionistă din Belgia.

Într-o scrisoare adresată asociaţiilor naţionale, UEFA se declară încrezătoare privind reluarea meciurilor de fotbal în lunile următoare, în condiţiile fixate de autorităţi şi consideră că toate deciziile de a abandona competiţiile naţionale în acest stadiu sunt premature şi nejustificate.

Forul european speră ca meciurile să se poată disputa în iulie şi august, luni în care să fie finalizate competiţiile interne întrerupte din cauza pandemiei de coronavirs.

Mai mult, UEFA a averizat că federaţiile care opresc definitiv sezonul acum riscă excluderea din cupele europene.

Sursa : news.ro

Coronavirus: Nick Kyrgios se oferă să le ducă mâncare celor care au nevoie... Roberto Mancini consideră că amânarea Campionatului European este un lucru bun pentru naţionala Italiei...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x