Formula 1: Din 2014, motoarele se tureaza si la... Soci

Premierul rus Vladimir Putin si patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, au ajuns la un acord, joi, pentru organizarea unui Mare Premiu pentru prima data in Rusia, din 2014, la Soci, informeaza BBC. "Am ajuns la un acord cu patronul Formulei 1, astfel ca orasul Soci va gazdui Marele Premiu al Rusiei, in perioada 2014-2020", a declarat Putin.

"Documentul inca nu a fost semnat, dar, in momentul in care persoanele avizate din Rusia le vor semna, a doua zi voi face si eu acelasi lucru. E doar o chestiune de timp", a spus si Ecclestone.

Orasul Soci va gazdui in 2014 si Jocurile Olimpice de iarna.

In 2002 au mai avut loc negocieri pentru ca Moscova sa gazduiasca un Mare Premiu de Formula 1, dar atunci discutiile s-au incheiat fara succes.

Sursa: Jurnalul National

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri