Antena Căutare

Fostul vicepresedinte al FIFA ameninta ca va vorbi in curand "despre rasismul si sionismul din interiorul forului mondial"

Jack Warner, fostul vicepresedinte al FIFA, care a demisionat din toate functiile detinute in fotbal in urma unui scandal de coruptie, a declarat ca va denunta „rasismul, sionismul si discriminarea membrilor non-europeni" care exista in cadrul forului mondial.


Fostul oficial al FIFA a mai dezvaluit existenta unei „conspiratii care vizeaza protejarea tronului forului mondial pentru Michel Platini". Francezul este presedintele UEFA, iar Sepp Blatter a facut deja cunoscut faptul ca il vede pe acesta drept succesorul sau la conducerea fotbalului international.

„Oamenii de culoare nu pot gestiona fotbalul? Sau doar europenii poseda calitatile pentru a o face? Toate adevaratele «cadouri» pe care Blatter le-a distribuit pentru a-si asigura alegerea in functia de presedinte al FIFA va vor intoarce stomacul pe dos. Sunt multe lucruri de spus, lucruri care ii vor face sa scrasneasca din dinti pe sponsorii FIFA si ai CONCACAF", a incheiat Warner, care asteapta decizia TAS in cazul lui Mohamed Bid Hamman pentru a oferi mai multe amanunte.

Bin Hammam, fost presedinte al Confederatiei Asiatice de Fotbal (AFC), contesta la TAS decizia FIFA de a-l exclude pe viata din orice activitate legata de fotbal, dupa ce a fost acuzat ca a incercat sa cumpere voturi pentru a fi ales la conducerea forului international.

Dezvaluirile lui Jack Warner vin la putin timp dupa ce cotidianul britanic The Telegraph a facut publica o inregistrare din timpul unei reuniuni a Confederatiei de Fotbal din Caraibe, la care fostul vicepresedinte FIFA le cere membrilor din sala sa se decida daca accepta cadourile oferite de Mohamed Bin Hammam in schimbul voturilor pentru sefia forului mondial.

Nationala de fotbal, pe locul 55 in ierarhia FIFA. "Tricolorii" mai slabi ca Burkina Faso si Panama... Dinu Gheorghe a plecat de la Rapid. Copos cauta inlocuitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x