Antena Căutare

Fotbalul românesc, lovit de o nouă veste cumplită. Alexandru Gergely, fost jucător la FC Bihor și omul care l-a lansat pe Keșeru, a murit

Fotbalul românesc trece prin momente extrem de dificile. După Nicolae Tilihoi, suflarea fotbalistică din România s-a despărțit și de Alexandru Gergely, fostul jucător și antrenor al celor de la FC Bihor. Acesta a murit duminică, 25 martie, la vârsta de 67 de ani.

După ce s-a lăsat de fotbal, Gergely s-a dedicat sectorului juvenil. De-a lungul anilor a pregătit sute de copii care au ajus să evolueze la toate nivelurile din fotbalul românesc și nu numai.

Cel mai important nume pe care l-a lansat Alexandru Gergely este Claudiu Keșeru, actualul internațional de seniori al României. Din grupa 86 a FC Bihor au mai făcut parte Sebastian Achim și Cristian Cigan, care au jucat și ei în prima ligă din România sau Ungaria. Ulterior a lucrat la Centrul de Fotbal Liberty unde l-a avut ca elev pe Sergiu Homei, fost jucător de Liga 1 la Dinamo, Gloria Bistrița sau Unirea Urziceni.

sursă: bihon.ro

Atletismul românesc e în doliu. Iosif Nagy, deținătorul recordului național la aruncarea discului, a decedat... Revista presei sportive, 27.03.2018; România U19, în drum spre Euro; Messi vs. Spania; Brazilia caută revanșa în fața Ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x