Antena Căutare

FOTO! Marica, deprimat de Romania: "Puscarie, puscarie, puscarie"

Ciprian Marica este dezamagit de cele intamplate in Romania. In plina refacere dupa accidentarea de la genunchi, atacantul a renuntat sa se mai uite la televizor dupa scandalurile din ultima perioada.

"Voi renunta la televizor pentru ca ma deprima ceea ce se intampla in tara mea. Puscarie, puscarie, puscarie.. singurele intrebari ramase tin de numarul de ani si daca pedepsele sunt cu executare sau cu suspendare. Foarte trist", este comentariul facut de Ciprian Marica de pe patul de spital.

Jucatorul face referire la condamnarea de trei ani cu suspendare primita de Gigi Becali si la "Dosarul Transferurilor", acolo unde mai multi oameni importanti din fotbalul romanesc au primit pedepse cu inchisoare.

In alta ordine de idei, Marica anunta ca recuperarea dupa accidentarea suferita la genunchi decurge bine si ii provoaca pe "prietenii virtuali" sa ghiceasca data la care va putea alerga din nou.

foto: facebook.com

Magia lui Frankie! Lampard a dat in mintea copiilor... VIDEO! Motivul pentru care casca ar trebui purtata si de comentatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x