Antena Căutare

FRF si-a inscris angajatii in fan clubul nationalei!

Dupa doua zile de la prezentarea oficiala a fan clubului nationalei Romaniei s-au inscris peste 200 de persoane, dar jumatate din numarul lor este reprezentat de angajatii FRF care au primit, obligati sau nu, cardul de membru.

„Avem deja inscrise peste 200 de persoane in fan clubul nationalei. Printre cei inscrisi sunt angajati ai federatiei, antrenori de la juniori, dar si simpli suporteri. In curind, le vom trimite la domiciliu ceea ce am promis. Intr-o prima faza, cardul de fidelitate, apoi si celelalte obiecte", a declarat pentru EVZ Jean Vladoiu, responsabil de relatia cu fanii echipei nationale.

Primii 1000 de oameni inscrisi in clubul nationalei vor beneficia de facilitati la cumpararea biletelor, precum si la achizitionarea de diferite cadouri: tricouri, mingi, carti. Taxa de inscriere in fan club este de 200 de lei, suma care trebuie achitata anual pentru innoirea contractului. Printre personalitatile care s-au inscris deja se numara si Horia Brenciu, Dan Bitman si prezentatorii matinalului de la Antena 1, Razvan si Dani.


sursa/foto: GSP.ro

Vezi cine e noul antrenor al lui Chivu!... Torje nu se gandeste la plecare: "Trebuie sa fim pregatiti de Europa League"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x