Antena Căutare

Gabi Balint: "Am obtinut o victorie meritata, mai ales ca am avut si multe ocazii!"

Antrenorul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, miercuri, ca victoria elevilor sai din meciul cu Poli Iasi, scor 3-0, a fost meritata, in ciuda faptului ca, in opinia sa, jocul a suferit din cauza oboselii acumulate in ultima perioada.

"Am obtinut o victorie meritata, mai ales ca am avut si multe ocazii, in afara golurilor inscrise. Jocul a avut de suferit din cauza oboselii si a Pastelui, cand jucatorii au mancat si probabil au baut cate un pahar. Sunt ingrijorat insa pentru pierderea lui Arman Karamian, asteptam acum rezultatele RMN-ului pe care il va face"
, a declarat Balint, miercuri, dupa meciul FC Timisoara-Poli Iasi, scor 3-0.

Altfel, tehnicianul s-a declarat multumit de mutarea meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei Romaniei, la Cluj, pentru ca echipa urmeaza sa joace apoi la Bistrita si va beneficia astfel de o deplasare mai scurta. In privinta meciului din etapa viitoare, cu Gloria Bistrita, Balint a mentionat: "Va fi alt meci decat in Cupa. Sigur cei de la Bistrita vor schimba garnitura. Noi avem nevoie mare de cele 3 puncte".

Capitanul timisorenilor, Dan Alexa, a declarat dupa meci ca nu se teme ca echipa va avea de suferit in meciurile viitoare din cauza programului incarcat. "Suntem profesionisti si trebuie sa jucam, chiar daca stim ca avem multe meciuri. Am avut azi un adversar dificil si am castigat. Acum ne gandim doar la meciul de la Bistrita", a spus Alexa.

De partea cealalta, antrenorul Politehnicii Iasi, Cristiano Bergodi, a comentat laconic infrangerea de pe Dan Paltinisanu. "Se putea face un meci bun la Timisoara, in repriza a doua echipa s-a schimbat in bine, dar a fost prea tarziu. Am jucat slab in prima repriza, ne-am intrat in mana prea tarziu, insa scorul nu mi s-a parut conform aspectului jocului", a spus antrenorul italian.

Tehnicianul a dat asigurari ca iesenii "nu au facut chef dupa meciul cu Dinamo, ci au fost normali", refuzand sa accepte ca infrangerea cu Timisoara se datoreaza starii de euforie de dupa victoria in fata liderului.

sursa:newsin.ro
Spadacio: "Vreau sa plec!"... Lobont, pe teren anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x