Antena Căutare

George Copos: "Amatorismul din club m-a determinat sa ma retrag"

Patronul gruparii Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, ca isi va retrage definitiv sprijinul financiar acordat echipei, principalul motiv fiind lipsa de profesionalism a celor care conduc clubul.

"Faptul ca am acceptat asemenea manifestari de amatorism, ca am inchis ochii zicand ca o sa trecem si peste asta, m-a determinat sa iau decizia ferma si definitiva de a ma retrage. Cred ca Rapidul are nevoie de un nou investitor, care sa vina cu o alta abordare a managementului clubului din Giulesti. Eu vreau doar sa pun randuiala in treburile Rapidului, atat cat se mai poate, si sa predau stafeta celui care se incumeta sa-mi urmeze", a spus George Copos pe blogul sau.

Cu toate acestea, finantatorul alb-visiniilor isi asuma la randul sau o parte din vina situatiei actuale de la club:

"Pe de alta parte, imi intaresc convingerea ca fotbalul, privit ca business, nu seamana cu nicio alta afacere, ci se conduce dupa reguli proprii. Daca as fi putut acorda mai multa atentie acestui principiu la timpul potrivit, sunt sigur ca "businessul" Rapid ar fi fost cel putin la nivelul celorlalte business-uri ale holdingului Ana", a mai adaugat Copos.

gsp.ro
Paolo Di Canio ar putea antrena pe Poli Iasi... Rugby - IRB Nations Cup/ Romania-Franta A 19-20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x