Gică Popescu după ce s-a vindecat de Covid. “Sunt în mare formă”

Gică Popescu s-a recuperate complet după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii septembrie.

Gică Popescu după ce s-a vindecat de Covid. “Sunt în mare formă”

hepta.ro

Președintele Viitorului, în vârstă de 53 ani, s-a internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Deși nu prezenta simptome și starea lui de sănătate era una bună, au apărut complicații ce l-au detrminat pe acesta să se interneze.

La debutul bolii, Gică Popescu a avut dureri de cap și frisoane, iar mai apoi boala a avansat într-o pneumonie severă. CT-ul făcut de medici arăta rezultate îngrijorătoare la o săptămână după infectarea lui cu coronavirus.

Chiar dacă Gică Popescu se aștepta să își revină după câteva zile de spitalizare, tomografia computerizată nu arăta că plămânii sunt complet refăcuți după boală. Chiar dacă nu s-a pus problema de internare la terapie intensivă, Gică Popescu a rămas sub supravegherea medicilor. El a fost internat timp de 10 zile.

De curând, președintele Viitorului a fost externat și se simte mult mai bine. Într-un interviu pentru Antena Sport, Gică Popescu a declarat:

”Sunt în mare formă, am scăpat de COVID de o săptămână. A fost nasol, a trebuit să stau în spital 10 zile, fără nici un fel de simptome”.

Ultimele știri