Antena Căutare

Gigi Becali: "E posibil ca Ghionea sa plece pentru 700.000 de euro si sa-l aduc pe Bozovici"

Finantatorul Stelei a spus ca este posibil sa il vanda pe Ghionea in aceasta vara, mai ales din cauza problemelor din vestiarul Stelei. Becali este dispus sa renunte la actualul capitan pentru 700.000 de euro.

"E posibil ca Ghionea sa plece la Terek Groznai, sau in alta parte. Eu am vorbit cu Giovani si i-am spus ca o sa-l vand pentru 700.000-800.000 de euro, nu stiu sigur. Ghionea este un jucator serios, dar nu are talentul de a fi lider.

Cat comision ii dau eu lui Giovani e treaba mea. Daca vreau, ii dau toata averea mea. DNA-ul nu poate decat sa se uite.

Tanase l-as lua si maine dimineata si sigur o sa il iau. Turcu nu are el cum sa il ia. Bergodi mi-a spus ca are nevoie de Bozovici, de un jucator pe banda stanga. Ii fac toate poftele lui Bergodi", a spus Gigi Becali la GSPTV.

gsp.ro
Rugby - IRB Nations Cup/ Romania-Franta A 19-20... Casting pentru banca lui Dinamo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x