Antena Căutare

Gigi Becali se ia de Florin Costea: "E mortaciune"

Patronul stelist s-a declarat nemultumit de rezultatul de la Vaslui si a pus toata vina pe umerii lui Florin Costea, si Tatu, care au ratat cele mai mari ocazii ale ros-albastrilor.

„Daca ratezi 11 metri si i cu poarta goala ce sa mai zici? Daca aveau si ei ocazii, spuneam ca e echitabil. Am dominat tot jocul. Ei au avut ocazii pe greselile lui Tibi Balan si Florin pe acolo, care au cam fost in plus. El a fost mortaciune, a ratat si 11 metri... nu are forta, nu are vlaga. Daca il aveam pe Tanase era altfel. Penalty-ul nu conteaza cine-l bate: il dai esti bun, il ratezi nu e bine. Parerea mea: da-i ba tare, faci tu harfe, dai cu latul... daca ghiceste portarul ce faci?... Iti alegi coltul si dai tare, nu mai apara nimeni" si-a reglat Gigi Becali tirul.

Latifundiarul din Pipera nu a ezitat sa-l compare pe Florin Costea cu Pitu, fostul atacant adus in era Piturca de la Bacau: „Cand era Pitu la Steaua l-am pus pe portar in poarta si i-am zis lui Pitu: ba spune-i unde dai; in dreapta, nu? 5 din 5 ghiulea nu a aparat niciuna... Te faci tu, Florin Costea ca sa pacalesti portarul... Tibi Balan iar, minutul 30 ca te doare inghinalul. Ba daca te doare inghinalul, asta e. Porumboiu imi spunea ca trebuia sa dam 2-0".


Suparat, patronul a spus ca nu va mai merge la meciurile pe care Steaua le va juca in deplasare: „La deplasari nici nu ma mai duc. Faci mii de kilometri, sa platesti mii de euro, ca sa ce? Sa faci 0-0? Stai ba la televizor, la ce sa ma mai duc". Dupa promisiunea de la meciul cu Sportul e greu de crezut ca va proceda asa cum a zis.

Foto: gsp.ro

Lazio - AS Roma 2-1/ Klose aduce victoria lazialilor in minutul 90+3... Echipa feminina de spada e din nou campioana mondiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x