Antena Căutare

Golgeter devenit servant: Ibrahimovici, patru pase de gol

Zlatan Ibrahimovici a demonstrat ca poate evolua fara probleme si in slujba echipei. Varful suedez a oferit nu mai putin de patru pase de gol pentru coechipierii sai in victoria lui PSG cu Dinamo Zagreb, scor 4-0.

Succesul la scor al celor de la Paris Saint Germain in meciul cu Dinamo Zagreb poate parea unul normal data fiind prestatia echipei croate, singura fara goluri si puncte in actuala stagiune a Ligii Campionilor. Lucrul inedit este adus de Zlatan Ibrahimovici, care a pasat decisiv la fiecare dintre cele patru goluri ale parizienilor.

Suedezul i-a servit, pe rand, pe Alex, Menez, Matuildi si Hoarau si a spalat prestatia modesta de dupa meciul cu Saint-Etienne, cand a fost eliminat dupa o intrare demna de galele K1.

Ibracadabra are doua goluri inscrise in Champions League pentru PSG, formatie care ocupa locul second in Grupa A, cu noua puncte acumulate dupa primele patru etape.

GALERIE FOTO: Vezi cum arata asiaticele de la Gala UFC Macao!... Ziua jucator, noaptea spion: Terry testeaza echipamente de supraveghere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x