Antena Căutare

Helmuth Duckadam a fost externat. „Sunt bine, multumesc tuturor!"

Dupa doua nopti petrecute in spital, in care le-a dat mari emotii celor dragi, Helmuth Duckadam a iesit de pe terenul medicilor. Omul care a facut minuni in poarta Stelei, a fost externat in aceasta dimineata. Le-a multumit medicilor si le-a promis ca va fi mult mai atent cu sanatatea sa.

Optimist si zambitor, Duckadam a plecat din spital, la 24 de ore dupa delicata interventie la cot, de mana cu sotia. Acum poate rasufla usurat. Ce-a fost mai rau, a trecut, i-au spus medicii.

Acum, fostul portar care a facut minuni la Sevilla dupa ce a aparat 4 penaltiuri, trebuie sa-si urmeze tratamentul, pe care o vreme a uitat sa-l mai ia. Altfel, risca sa ajunga din nou pe mana medicilor.

Fostul fotbalist se afla zilele trecute la Mamaia cu sotia si fetita. A incercat sa o ridice pe cea mica pe umeri, cand a simtit o durere care i-a strafulgerat bratul drept. Medicii de la spitalul de urgenta Constanta i-au descoperit un cheag de sange care-i punea viata in pericol. Doctorii au intervenit de urgenta. I-au facut o incizie de cativa centimetri la cot si au indepartat cheagul.

Inainte sa plece din spital, Duckadam si-a luat la revedere de la medici, asistente si colegii de salon. Fostul fotbalist va mai ramane pana maine la mare, sa se odihneasca. Apoi, se intoarce la Bucuresti.

Gigi Becali a pus tunurile pe Gina Pistol! Patronul Stelei nu intelege iubirea dintre ea si Mihai Radut... Povestea fostei gimnaste Floarea Leonida a declansat o reactie in lant in lumea sportiva ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x