Hizo a dezvaluit cine il inlocuieste pe Wesley cu Sporting

Viorel Hizo, tehnicianul celor de la FC Vaslui, a anuntat care va fi inlocuitorul lui Wesley la meciul cu Sporting de la Piatra Neamt, mijlocasul fiind suspendat dupa ce si-a lovit cu capul un adversar la partida tur.

"Pentru noi e o situatie dificila. Ne lipsesc doi jucatori foarte importanti, Temwanjera si Wesley, dar speram sa ne ridicam la nivelul competitiei si sa incercam sa obtinem cat mai mult din acest joc. Voi face o modificare structurala in echipa, iar pe postul lui Wesley va evolua un jucator la fel de talentat si la fel de bun marcator, Adailton", a spus Viorel Hizo.

Partida dintre FC Vaslui si Sporting va incepe de la ora 20:00, si va fi liveTEXT pe www.a1.ro.

GRUPA D
1. Sporting 6-1 9p
2. FC VASLUI 4-6 2p
3. FC Zurich 3-5 2p
4. Lazio 4-5 2p

S-au jucat: FC Zurich - Sporting 0-2, Lazio - FC Vaslui 2-2, FC Vaslui - FC Zurich 2-2, Sporting - Lazio 2-1, Sporting - FC Vaslui 2-0, FC Zurich - Lazio 1-1
Se joaca maine: FC Vaslui - Sporting, Lazio - FC Zurich (ambele de la ora 20:00).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri