Antena Căutare

Ioan Niculaie: "Sumudica s-a autopropus la Sportul cand era la Astra"

Vestea ca Marius Sumudica s-a inteles cu Ioan Neculaie sa preia FC Brasov l-a provocat din nou pe fostul sef al tehnicianului, Ioan Niculae de la Astra.

Seful prahovenilor l-a criticat dur pe antrenor, la Radio GSP, si i-a sfatuit pe oficialii "stegari" sa renunte acum la serviciile fostului sau tehnician.

"Sumudica n-are nici o echipa la care sa fi stat mai mult de noua luni si de la care sa nu fi plecat cu scandal. Brasovul nu poate sa ia un vagabond ca asta, n-o sa faca nimic. Am vorbit acum cu Siman si mi-a spus ca Sumudica l-a sunat pe vremea cand antrena Astra si l-a intrebat «nu vrei sa vin la tine?» Asa a facut si cu mine cand era la Rapid sau cand era la Kavala", a spus Ioan Niculae.

Oficialul prahovean a dezvaluit ca nu va numi un inlocuitor pentru Sumudica pana la iarna, echipa urmand sa fie condusa de secundul Vali Sinescu pana atunci.

"Pana in iarna va ramane Vali Sinescu, sper ca jucatorii sa-l sustina si, daca va avea rezultate, atunci va ramane la echipa. Tibor Selymes e un baiat exceptional, dar nu intra in vederile mele ca sa revina pe banca tehnica. Are aceleasi sanse ca toti ceilalti", a mai spus patronul Astrei.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Hizo a dezvaluit cine il inlocuieste pe Wesley cu Sporting... DNA: Mircea Sandu, audiat pentru intermedierea unor afaceri cu primaria din Targu Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x