Antena Căutare

Jandarmii l-au identificat si pe cel de-al doilea fan care a incercat sa intre pe teren la Petrolul - Steaua

Un alt suporter al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, care aseara a incercat sa intre pe teren la meciul dintre Petrolul si Steaua Bucuresti a fost identificat, el urmand sa fie amendat si sa primeasca interdictia de a intra la competitii sportive in urmatorii doi ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti, plutonierul Adrian Oancea, jandarmii au identificat un suporter care duminica a incercat sa intre pe teren in timpul meciului dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti.

Este vorba despre un barbat de 25 de ani din Ploiesti, care va fi amendat cu 3.000 de lei pentru tentativa de a intra pe teren in timpul desfasurarii unei competitii sportive.

Adrian Oancea a precizat ca suporterul va primi ca sanctiune complementara interdictia de a intra pe arene sportive in timpul desfasurarii competitiilor pe o perioada de doi ani.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mircea Sandu: "Am muncit prea mult pentru fotbal sa-mi dau demisia"... Concordia Chiajna - CS Mioveni 3-1 / Ilfovenii predau lanterna rosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x