Antena Căutare

Jordan Chiles, mesaj dur după ce i-a fost luat bronzul olimpic. Ce cuvinte a transmis înainte ca Ana Bărbosu să primească medalia

Jordan Chiles a transmis un mesaj chiar înainte de cermeonia prin care Ana Bărbosu primește oficial medalia de bronz la gimnstică la proba la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris. Gimnasta din SUA a precizat că „va depune toate eforturile pentru a se asigura că se face dreptate”.

Galerie
Jordan Chiles, mesaj dur după ce i-a fost luat bronzul olimpic | Profimedia

Jordan Chiles nu renunţă după ce TAS a decis ca bronzul olimpic să fie retras de la ea și să meargă la româncă. Gimnasta Jordan Chiles a publicat un mesaj pe rețelele sociale, prin care a spus că nu va renunța până când nu i se „va face dreptate”.

Citește și: TAS a publicat motivarea deciziei în cazul gimnastelor Ana Bărbosu și Jordan Chiles. Cum a criticat tribunalul presa americană

Jordan Chiles nu renunţă în cazul finalei JO la sol: „Voi depune toate eforturile pentru a mă asigura că se face dreptate”. Ce mesaj a transmis

„Sunt copleșită de dragostea primită în ultimele zile. De asemenea, sunt recunoscătoare familiei, colegilor, fanilor, Federației Americane de Gimnastică, dar și Comitetului Olimpic pentru susținerea lor necondiționată în această perioadă dificilă.

Articolul continuă după reclamă

Când mă bucuram de reușitele mele la Jocurile Olimpice, am primit vestea devastatoare potrivit căreia medalia mea de bronz a fost luată. Aveam încredere în dosarul întocmit de Federația Americană, care a depus dovezile concrete din care a reieșit că punctajul meu a fost corect acordat, potrivit regulamentului. Din păcate, demersul federației s-a dovedit a fi un eșec.

N-am cuvinte. Această decizie (n.r. dată de TAS) e nedreaptă și vine ca o veritabilă lovitură, nu doar pentru mine, dar pentru toți cei care au fost lângă mine în această călătorie.

Iar ca durerea să fie și mai mare, atacurile rasiste la care am fost supusă pe rețelele sociale au fost deplasate și extrem de dureroase. Mi-am dedicat sufletul acestui sport și sunt atât de mândră să-mi reprezint țara și cultura.

Nu voi renunța niciodată la valorile în care cred, atunci când intru într-o competiție, într-o încercare de a atinge culmile gloriei, voi ține mereu la valorile sportului care dictează corectitudine. M-am mândrit cu faptul că am oferit mereu încurajări pentru toți, indiferent din ce echipă și țară au făcut parte.

Acum, sunt în fața uneia dintre cele mai mari provocări din cariera mea. Și credeți-mă când vă spun că am avut multe provocări. Voi înfrunta această provocare, așa cum am făcut și în alte cazuri și voi face toate eforturile necesare pentru a mă asigura că se va face dreptate. Sunt convinsă că, la finalul acestei călătorii, oamenii care au puterea de decizie vor face ceea ce e corect”, transmis Jordan Chiles.

Citește și: Ana Bărbosu și Jordan Chiles s-au întâlnit la testele antidoping. Ce i-a transmis apoi românca gimnastei din SUA

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul lui Jordan Chiles a fost publicat cu aproximativ 17 ore înainte ca Ana Bărbosu să primească oficial medalia de bronz.

„Vineri, 16 august, începând cu ora 15:30, va avea loc ceremonia de înmânare a medaliei olimpice de bronz gimnastei Ana Maria Bărbosu.

Medalia va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în cadrul unui eveniment care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din București.

Nu este aceeași medalie pe care a primit-o Jordan Chiles la festivitatea de premiere din timpul Jocurilor Olimpice”, a precizat Federația Română de Gimnastică.

TAS a publicat motivarea deciziei în cazul gimnastelor Ana Bărbosu și Jordan Chiles. Cum a criticat tribunalul presa ame... Medaliații de la Jocurile Olimpice și-au primit mașinile de lux de la Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment festiv. Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x