Antena Căutare

Jose Mourinho, prezentat oficial la Real Madrid

Tehnicianul momentului în fotbalul mondial, portughezul Jose Mourinho, a fost prezentat astazi ca nou antrenor al echipei spaniole Real Madrid. "Cred in mine, ma respect. Nu ma gandesc ca as putea fi vreodata demis de la Real!", a fost una dintre primele afirmatii ale noului antrenor al madrilenilor.

"Nu vorbesc bine spaniola, faptul ca am invatat italiana m-a facut sa uit limba voastra. Am nevoie de o luna pentru a putea sa fiu coerent in limba spaniola", s-a scuzat Mourinho.

Apoi a continuat: "Sunt Jose Mourinho cu toate calitatile si defectele mele. Sunt increzator in calitatile mele, cred ca 4 ani de contract sunt suficienti pentru a crea o echipa cu identitate. Nu ma gandesc la faptul ca as putea fi demis vreodata, asta m-ar impiedica sa lucrez bine. Vin cu multa speranta si cu dorinta sa iau cat mai multe trofee. Trebuie schimbate unele lucruri pentru a fi in acord cu ceea ce gandesc eu despre fotbal. Clubul e cel mai important, nu jucatorii".

Portughezul a fostintrebat daca a discutat cu Raul despre viitorul capitanului madrilen la Real. "Am vorbit cu Raul in aceasta dimineata, am luat micul dejun impreuna. Nu am pierdut timpul. Ceea ce am discutat ramane intre noi", a raspuns Mourinho.

Despre rivala de-o viata a Realui, Mourinho a declarat: "Nu sunt antibarcelonist. Sunt antrenorul Realului si nu ma interesează Barcelona. Vreau sa construiesc o mare echipa aici, Barca e un rival important, insa nu ma gandesc la ei acum. Dacă cei de acolo ma urasc, e problema lor!".

foto: reuters.com

Cocis e optimist: "Ne vom califica la Euro 2012"... VIDEO / Contra a jucat in meciul dintre legendele lui Real Madrid si gloriile lui AC Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x