Antena Căutare

Kei Nishikori nu va participa la ATP Cup şi Australian Open

Tenismenul japonez Kei Nishikori, locul 13 ATP, a anunţat că nu va participa la ATP Cup (3-12 ianuarie) şi Australian Open (20 ianuarie - 2 februarie), din cauza unei accidentări la cot, informează AFP.

"Din nefericire, trebuie să mă retrag de la ATP Cup şi de la Australian Open. Astăzi, împreună cu echipa mea am luat această decizie, pentru că nu sunt încă pregătit sută la sută pentru a concura la cel mai înalt nivel. Această decizie nu a fost uşor de luat deoarece Australia este una dintre destinaţiile mele preferate pentru a juca", a declarat Nishikori, într-un comunicat.

Yoshihito Nishioka îi va lua locul fostului număr 4 mondial în echipa Japoniei de ATP Cup.

Nishikori este al treilea jucător important care nu participă la prima ediţie a competiţiei pe echipe ATP Cup, după elveţianul Roger Federer şi Andy Murray. Tenismenul britanic nu va evolua nici la primul grand slam al anului, tot din cauza unei accidentări.

Kei Nishikori a evoluat ultima dată la US Open, când a fost învins în turul al treilea de australianul Alex de Minaur, scor 2-6, 4-6, 6-2, 3-6.

Cea mai bună performanţă a japonezului la Australian Open a fost atingerea sferturilor de finală, în 2012, 2015, 2016 şi 2019.

Sursa : news.ro

Bianca Andreescu a semnat un contract cu Gatorade... RETROSPECTIVĂ: Retragerile din sport în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x