Antena Căutare

Larisa Iordache, probleme de sănătate după calificarea la Jocurile Olimpice: „Am intrat cu o stare subfebrilă”

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar după calificare a făcut un anunț care i-a îngrijorat pe fani.

Larisa Iordache, în timpul unui exercițiu de gimnastică, în 2020 Galerie
Larisa Iordache a ajuns la spital, imediat după calficarea la JO | Hepta

Larisa Iordache a transmis pe rețelele sociale că a concurat la calificările pentru JO având o stare subfebrilă și că este supusă unor investigații medicale. „Am intrat în competiţie cu o stare subfebrilă, dar am reuşit sa concurez şi să îmi împlinesc visul. Acum fac investigaţii şi am încredere că totul va fi bine", a scris sportiva pe Facebook.

Printre cei care i-au transmis o încurajare Larisei Iordache s-a numărat chiar Nadia Comăneci, care i-a spus: „Sper să fii în siguranță și sănătoasă, Larisa. Lupți ca o gladiatoare”.

De asemena, atât fanii cât și colegii de breaslă au felicitat-o pe Laisa Iordache pentru performanța de la calificări.

Citește și: Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce probleme de sănătate are Larisa Iordache. Anunțul Federației Române de Gimnastică

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, joi, că primele investigaţii efectuate de sportiva Larisa Iordache au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor.

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună. Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului. O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică", a scris FR Gimnastică pe Facebook.

Larisa Iordache s-a caluficat la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, găzduit de Basel.

În calificările de miercuri, Larisa Iordache a fost notată la bârnă cu un punctaj de 13.466, la sol cu 13.400, la sărituri cu 14.366, la paralele 13.466. Totalul a fost de 54.698 puncte, cu care s-a clasat pe locul 4, potrivit news.ro.

Federaţia Română de Gimnastică a transmis un mesaj, miercuri seară, după calificarea Larisei Iordache la JO de la Tokyo.

”Iar visul a devenit realitate, calificare olimpică! Larisa Iordache a obţinut astăzi calificarea individuală la Jocurile Olimpice de la Tokio, graţie evoluţiei din calificările Campionatelor Europene de la Basel. O zi cu adevărat deosebită pentru Larisa şi antrenorii ei, Cristi şi Lulu Moldovan. A fost un drum lung şi anevoios, însă cu încredere, răbdare, perseverenţă şi multă muncă totul a prins contur.

Felicitări şi mult succes pe mai departe! Pentru Larisa va fi a doua participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea de la Londra, din 2012. Atunci a urcat pe treapta a treia a podiumului olimpic alături de echipa României”, a transmis FR Gimnastică.

România mai are doi gimnaşti calificaţi anterior la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x