Antena Căutare

Laurentiu Reghecampf, dupa remiza cu Dinamo Tbilisi: "Sunt foarte suparat de joc. Am dormit pe teren"

Steaua a reusit calificarea in play-off-ul Champions League, insa antrenorul Laurentiu Reghecampf s-a declarat foarte dezamagit de prestatia elevilor sai in meciul cu Dinamo Tbilisi, incheiat la egalitate, scor 1-1. "Suntem multumiti de calificare, dar sunt foarte suparat de joc, nu se poate sa avem o asemenea atitudine", a declarat Reghe la finalul meciului.

"Sunt foarte suparat, dar dupa meci vom avea o discutie. Nu se poate sa avem o asemenea atitudine, cred ca am fost clar cand am vorbit cu jucatorii si stiau ce aveau de facut. Nu este normal sa se intre asa pe teren. Nu este normal sa luam gol din faza fixa din nou, multe momente cand dormim pe teren, la nivelul asta nu ai voie sa faci asa ceva. Daca ar fi sa remarc jucatori, cei care au tras echipa dupa ei au fost Tanase, Chirices, Gardos, Latovlevici, Bourceanu, dar in rest asa nu se poate" - Laurentiu Reghecampf

Antrenorul oaspetilor, Dushan Uhrin, spune ca ratarea penalty-ul din meciul tur a contat foarte mult in dubla cu Steaua. Daca elevii sai marcau atunci poate ca acum altfel ar fi fost soarta calificarii.

"Totul se putea schimba daca marcam si golul al doilea. Apoi jocul s-a linistit, iar Steaua a controlat partida si s-a calificat meritat. Ii urez succes in continuare. Am avut sanse de a marca, am ratat si un penalty in tur, apoi Steaua si-a facut jocul. Au jucat mai bine decat noi, trebuie sa recunoastem. Au meritat sa se califice" - Dusan Uhrin Jr.

Steaua Bucuresti a remizat pe teren propriu cu Dinamo Tbilisi, scor 1-1, in mansa a doua din cadrul turului 3 si s-a calificat in play-off-ul Champions League. Golurile partidei au fost inscrise de Latovelvici ('6) si Ustaritz ('48). In tur, formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf s-a impus cu scorul de 2-0. Campioana Romaniei isi va afla adversarul cu care se va lupta pentru accederea in grupele Champions League, vineri, 9 august.


Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1/ Ros-albastrii merg in play-off-ul Champions League... Rezultate inregistrate in turul III preliminar din Liga Campionilor. Maribor, Ludogorets, Lyon si Fenerbache, calificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x