Antena Căutare

Lehmann se ia de Manchester City: "Joaca precum amatorii"

Fostul portar al lui Arsenal a facut praf tactica folosita de ROberto Mancini in acest sezon de Liga si nu si-a ascuns satisfactia in momentul in care cetatenii au fost eliminati.

Jens Lehman, fostul portar al lui Arsenal, este in prezent consultant la o televiziune de sport din Germania.

Aceasta a transmis meciul dintre Manchester City si Bayern Munchen inchieiat cu scorul de 2-0. Victoria nu le-a fost suficienta cetatenilor pentru a se califica pentru ca Napoli a invins si ea pe Madrigal si a pastrat ecartul de un punct prezent inaintea etapei.

Lehman nu si-a disimulat satisfactia la finalul celor 90 de minute si a facut praf tactica lui Mancini: "City joaca un fotbal foarte plictisitor. Doar isi adorm adversarii cu posesia. Nu iti trebuie antrenor pentru o asemenea tactica. La fel joaca si amatorii, doar ca pe stadioane mai proaste. Pur si simplu pun niste oameni in spatele mingii si joaca 5 contra 2. Golurile au venit intamplator.

Fanii erau asa de tacuti pentru ca nu aveau pur si simplu ce sa vada. O posesie sterila in propria jumatate. E o rusine. Acesta nu e fotbal englez. Bine ca au fost eliminati".

Foto: Hepta

Platini se opune introducerii camerelor video pe linia portii... UEFA i-a redus suspendarea lui Rooney. Vezi cat va sta atacantul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x