Căutare Live

Lovitură de teatru în Liga 1! Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan, jucătorul ”ca și transferat la FCSB”. Anunțul Botoșaniului schimbă tot

Telenovela transferului celui mai dorit tânăr jucător din Liga 1 continuă. Deși se părea că acesta va ajunge la FCSB, club care era dispus să-l cumpere pe jucător și să-l lase la Botoșani încă un an, lucrurile s-au schimbat radical.

Conștienți de multiplele oferte, dar mai ales de valoarea jucătorului de 18 ani, demonstrată la echipa de club și la naționala Under 19, conducătorii lui FC Botoşani i-au stabilit un preț astronomic pentru Liga 1.

Pe lângă FCSB, CFR Cluj şi câteva echipe din străinătate ar dori să-l transfere pe mijlocaș. FC Botoşani dorește să profite de expunerea pe care Moruţan o are şi Cornel Şfaiţer - preşedintele lui FC Botoşani că preţul jucătorului a crescut.

”Moruțan costă acum dublu, 2 milioane de Euro. Dacă vine cineva în iarnă cu această sumă îi dăm drumul” a spus Șfaițer la telekomsport.

După acest anunț, șansele ca Moruțan să semneze cu FCSB sau CFR sunt minime. Gigi Becali a declarat că oferă maxim 800-1 milion pentru jucător, în timp ce clujenii se află în aceeași situație. Moruțan va ajunge, cel mai probabil, la un club din străinătate.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, conform transfermarkt.de

38 de meciuri a jucat până acum Moruțan pentru FC Botoșani în toate competițiile, marcând un singur gol.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Super-revenire la FCSB! Un jucător care a scris istorie în tricoul roș-albaștrilor, aproape de a semnat cu clubul lui Gi...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri