Antena Căutare

Mădălina Ghenea și-a susținut iubitul, pe Grigor Dimitrov, la Roland Garros. Românca s-a afișat în tribune cu un decolteu amețitor

Mădălina Ghenea și-a privit iubitul, pe Grigor Dimitrov, în timpul unui meci de tenis la Roland Garros. Românca s-a afișat cu un decolteu amețitor în tribune.

Colaj cu Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov Galerie
Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare în tribunele meciului de tenis de la Roland Garros, und ea jucat iubitul ei rigor Dimitrov | Hepta

Mădălina Ghenea și-a privit iubitul pe Grigor Dimitrov, în optimile de finală de la Roland Garros. Frumoasa româncă l-a susținut pe jucătorul de tenis, însă bulgarul a pierdut în fața germanului Alexander Zverev.

6-1, 6-4, 6-3 a fost scorul meciulului pierdut de iubitul Mădălinei Ghenea. Totuși, jucătorul de tenis s-a bucurat de prezența frumoasei sale partenere.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a destăinuit la un post de televiziune italian. Ce s-a întâmplat în viața ei timp de șase ani: „Eram speriată”

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Roland Garros. Actrița și-a susținut iubitul, pe jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, reușind să întoarcă toate privirile cu decolteul ei amețitor

Mădălina Ghenea a strălcit în tirbunele de la Paris. Pielea ciocolatie i-a fost pusă în evidență de rochia albă mulată și cu decolteu adânc pe care frumoasa actriță a purtat-o în timpul meciului de tenis al iubitului său.

Silueta fără cusur a Mădălinei Ghenea a fost evidențiată de cureaua albă din talie.

Fotografii au surprins-o pe Mădălina Ghenea în timp ce urmărea meciul partenerului său, Grigor Dimitrov, în timpul turneului internațional de tenis Roland Garros de la Paris.

Citește și: Mădălina Ghenea, pozată într-o ipostază foarte provocatoare pe rețelele sociale, cu formele la vedere. Cum arată costumul de baie

Mădălina Ghenea și bulgarul Grigor Dimitrov formează un cuplu de puțin timp. În luna mai 2023 modelul internațional a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii cu tenismenul Grigor Dimitrov, însă la scurt timp le-a șters.

Actrița a fost văzută în tribune alături de echipa tenismenului la Turneul Masters de la Madrid, unde Dimitrov a jucat cu Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP) și a fost înfrânt. Apoi, el a participat și la un turneu de tenis la Roma. După meci, cei doi iubiți ar fi fost surprinși în timp ce luau masa, sportivul fiind foarte vesel, în ciuda faptului că a fost învins de Djokovic.

Cei doi au postat imagini din intimitatea lor scriind în descriere „În curând”. Fanii au început să reacționeze la postare și să scrie comentarii, însă pozele au dispărut de pe internet la scurt timp.

Grigor Dimitrov este un jucător de tenis profesionist din Bulgaria. Joacă tenis de la o vârstă fragedă și s-a făcut remarcat în acest sport ajungând pe locul 3 în clasamentul ATP. Este cel mai bine clasat bulgar din istorie și singurul campion din țara sa, câștigând 8 titluri, inclusiv ATP Masters 1000 Cincinnati 2017.

Citește și: Mădălina Ghenea face declarații surprinzătoare la scurt timp de la jaful de pe aeroportul din Roma: „Trăiesc în teroare”

Știai că România are nu mai puțin de 19 echipe naționale de fotbal?... Messi a ales să meargă la Inter Miami după despărţirea de PSG: „Mai multă linişte sufletească”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x