Antena Căutare

Manchester City - Porto 4-0 / Cetatenii, in optimile Europa League

Englezii au castigat la pas a doua mansa a saisprezecimilor Europa League si au eliminat detinatoarea trofeului, la care Sapunaru a evoluat in ultima jumatate de ora.

Meciul de pe Etihad Stadium a debutat cum nu se poate mai prost pentru oaspeti. In secunda 90, argentinianul Otamendi a incercat o lansare in adancime, Yaya Toure a interrceptate, i-a pasat lui Aguero pe culoar si ginerele lui Maradona a deschis scorul.

Conationalul gafeurului de la Porto putea sa dubleze avantajul lui City dar a trimis in bara la o faza la care il driblaze si pe portarul Helton, asa ca la pauza s-a intrat cu 1-0.

In repriza secunda Porto a atacat dar s-a descoperit in aparare, asa ca nou intratul Dzeko a facut 2-0 la o faza la care Rolando si-a lasat echipa in 10 oameni vazand al doilea galben pentru proteste.

Sapunaru, care intrase pe partea dreapta a defensivei in minutul 60, a trecut in centru, insa romanul nu a putut inchide spatiile in fata supejucatorilor lui Mancini. Asa ca acestia au mai punctat de doua ori prin Silva si David Pizzaro, ultimul aflat la primul gol pentru Manchester City dupa transferul de la AS Roma.

In optimi liderul din Premiere League va intalni invingatoarea dublei mansa dintre Sporting Lisabona si Legia Varsovia.

Foto: Intact Images / EPA

Nicolita, pe locul 4 in Franta... Bonera la Rubin Kazan?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x