Antena Căutare

Mariana Bitang: ”Sunt dezamagita pentru ca nu am fost obisnuita sa lucrez pentru locuri sub podium”

Mariana Bitang, antrenoarea lotului olimpic de gimnastica, a declarat la Izvorani, unde a plantat un pom intr-o campanie de sadire a unor copaci, ca este dezamagita de prestaţia sportivelor sale la CM de la Tokyo deoarece nu este obisnuita sa lucreze pentru locuri sub podium.

"Nu sunt suparata, dar sunt dezamagita pentru ca nu am fost obisnuita sa lucrez pentru locuri sub podium, dar din nefericire traim niste vremuri in care dorinţele si aspiraţiile tinerilor de astazi sunt extrem de limitate. Chiar am avut socul sa mi se spuna ca a fi locul patru in lume e asa un dezastru?", a spus Bitang.

Antrenoarea a afirmat ca nu poate lua masuri drastice impotriva gimnastelor pe care le pregateste deoarece mai sunt puţine luni pana la Jocurile Olimpice de la Londra. "Noi am avut o discuţie cu Federaţia de Gimnastica, dar foarte multe masuri nu poţi sa iei atata timp cat bat Jocurile Olimpice la usa si mai sunt cateva luni pana la Campionatele Europene. Sper ca fetele sa gaseasca in ele resursele de a deveni mai competitive pentru ca nu sunt nici mai puţin valoroase sau talentate decat colegele lor de disciplina din alte generaţii, dar probabil ca diferenţa e facuta de dorinţa. Daca isi vor gasi aceasta dorinţa, cu siguranţa ca si rezultatele vor aparea", a adaugat Bitang.

Mai mulţi medaliaţi olimpici au plantat, miercuri, la Izvorani, 49 de copaci reprezentand numarul comitetelor europene naţionale, fiecare dintre sportivii romani avand obligaţia sa-si intreţina planta.

La eveniment au participat, printre alţii, presedintele COSR, Octavian Morariu, antrenorii lotului de gimnastica, Octavian Belu, Mariana Bitang, Marius Urzica, antrenorul lotului masculin de sabie, Mihai Covaliu, gimnastii Marian Dragulescu, Catalina Ponor, Sandra Izbasa, campioanele olimpice Gabriela Szabo (atletism), Alina Dumitru (judo), Doina Melinte (presedintele ANST), Elisabeta Lipa (canotaj), Nicu Vlad (haltere), fostele atlete Violeta Beclea Szekely si Ionela Tirlea, fostul voleibalist Marius Cata Chiţiga, medaliat cu bronz, dar si alte nume importante din sportul romanesc.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Renunta Gigi la Hazard? PSG ofera 50 de milioane... Patru ani de la moartea lui Nicolae Dobrin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x