Antena Căutare

Meci amical: Rapid - Malmo 0-0, 1-3 dupa lovituri de departajare

Rapid a pierdut la loviturile de departajare si a doua partida din cadrul turneului amical Copa del Sol, 1-3 cu formatia suedeza Malmo, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0. Singurul jucator giulestean care a reusit sa transforme a fost Cassio, in timp ce Sburlea, Roman si Spadacio au ratat.


Sumudica a folosit in acest meci urmatoarea formula Coman - Candido, M. Constantin, Glauber, Ezequias - Grigorie, Grigore, Spadacio, Frunza - Sburlea, Pancu. Pe parcursul intalnirii au mai intrat Bozovici, Lazar, Cassio, Roman si Olberdam, mijlocasul brazilian aflandu-se la debutul in tricoul formatiei bucurestene.

In prima partida din cadrul turneului spaniol Copa del Sol, Rapid a pierdut tot in urma loviturilor de departajare, cu scorul de 3-5, in fata echipei norvegiene Rosenborg Trondheim.

De la sosirea in Spania, formatia antrenata de Marius Sumudica a mai disputat un amical cu formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, castigat cu scorul de 3-1. Urmatoarea partida de verificare este programata, vineri, cand echipa giulesteana va intalni Viktoria Plzen, liderul campionatului Cehiei.

Valerica Gaman la Vitesse Arnhem! Fundasul oltean va fi prezentat oficial astazi!... FOTO! MercedesGP si-a prezentat noul monopost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x