Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mesaj HALUCINANT publicat de Adrian Mititelu: "E o decizie CRIMINALĂ, regret că v-am dezamăgit"

Adrian Mititelu a afirmat, într-un mesaj postat pe Facebook, că decizia Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul excluderii din FRF a clubului FC Universitatea Craiova, este una mişelească, criminală şi total nedreaptă.

"O decizie mişelească CRIMINALĂ şi total nedreaptă! În ROMÂNIA Europeană JUSTIŢIA este doar o iluzie ! Am luptat 6 ani de zile împotriva acestei organizaţii criminale cu speranţa ca totuşi se face dreptate..! Am fost, se pare, un NAIV! Magistraţii care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriaşă povară toată viaţa! În plină democraţie mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro! Oricum, vreau să ştiţi că am făcut tot ce este posibil omeneşte pentru a aduce clubul înapoi dar din păcate n-am reuşit, peste ani probabil foarte mulţi, se va face dreptate într-un final însă până atunci vor fi multe suferinţe .... Regret ENORM că v-am dezamăgit!", a scris Mititelu pe Facebook.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu şi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir au fost achitaţi, joi, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul excluderii din FRF a clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

Recomandari