Antena Căutare

Mihai Stoica, reacție dură împotriva fanilor care au înjurat Steaua la Ploiești: ”Să susții echipa națională și să înjuri Steaua trebuie să fii ...”

Într-un meci jucat pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, reprezentativa României a învins cu scorul de 3-1 naționala similară a Kazahstanului, în etapa a 9-a din grupa E a Preliminariilor Cupei Mondiale.

Deși stadionul din Ploiești nu a fost plin, fanii din tribune au fost extrem de vocali și au susținut echipa lui Cosmin Contra în majoritatea timpului. Au existat însă și momente în care o parte dintre fani și-au dat în petec și au înjurat o rivală mai veche a Petrolului.

În minutele de final ale meciului, din tribune s-au auzit scandări împotriva Stelei. Reacția fanilor a fost una greu de înțeles, dat fiind faptul că în lotul României sunt numai puțin de 10 jucători care joacă sau au trecut pe la Steaua (FCSB).

Atitudinea suporterilor nu a rămas netaxată de cel mai vocal oficial FCSB. Într-o postare pe facebook, directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, i-a criticat pe fanii ploieșteni.

”Ca să mergi să susții echipa națională și să înjuri Steaua trebuie să fii mai prost decât prevede legea. Mai ales la un meci la care doar Tătărușanu, Chiricheș, Pintilii și banda dreaptă funcționează bine, iar Budescu îți câștigă meciul.”, a scris Meme

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep mai face un pas către locul 1 WTA! Românca s-a califcat în semifinale la Beijing, după un meci perfect cu K... Convocare de urgență la echipa națională! Cu Benzar și Chipciu indisponibili, Contra aduce la lot un jucător de la Dinam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x