Antena Căutare

Minunea de la Nationala Under 17! Are 16 ani si pleaca la Arsenal

Nationala Under 17 nu a reusit nici o performanta la turneul de calificare pentru Euro 2013, dar se intoarce cu vesti bune. Atacantul George Puscas (16 ani) va pleca imediat in probe la Arsenal.

Puscas a fost urmarit timp de sase luni de Tony Banfield, scouter la echipa tunarilor. Pana la urma, a primit o invitatie de o saptamana la Londra, pentru teste. Daca se va descurca bine, atacantului i se va oferi un contract pe doi ani.

Atacantul nationalei conduse de Nicolae Unugureanu este imprumutat in Liga a II-a, la FC Bihor, dar a fost crescut la Liberty Salonta, club condus de seful Federatiei Internationale de Judo, Marius Vizer. Mai mult, Puscas a fost capitan si golgeter la nationala U 15.

Toti ochii pe el

Nu este prima aventura engleza a romanului. In luna mai, echipa Under 16 a clubului Liberty a primit o invitatie speciala la un turneu, de la Manchester City, unul dintre jucatorii vizati de campioana Premier League fiind chiar Puscas.

La turneul de calificare pentru Euro 2013, nationala la care evolueaza Puscas a suferit o infrangere in fata Irlandei cu 0-2. Cu acelasi scor au pierdut si in fata Suediei, si au terminat grupa pe locul trei, fara sanse de calificare la turneul de elita.


12 ani fara ''Unicul Capitan''! 5 octombrie 2000: cea mai neagra zi pentru clubul Dinamo ... Mosul Doroftei candideaza pentru presedintia Federatiei Romane de Box...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x