Antena Căutare

Mircea Badea: "Catalina Ponor este Dumnezeu pe pamant!"

La 25 de ani, Catalina Ponor a reusit o performanta care va ramane in istoria gimnasticii. Sa iei argint la "sol", dupa ce ti-a fost retrasa medalia de bronz, la "barna",  necesita un caracter de fier, specific marilor campioni. Lucru punctat si de Mircea Badea. 

Realizatorul "In Gura Presei" s-a declarat incantat de prestatia Catalinei Ponor, chiar daca nu este un mare pasionat de gimnastica.

"Dumnezeu pe pamant e Catalina Ponor, dupa parerea mea. Dumnezeu pe pamant e si Izbasa. Catalina Ponor concureaza, face ce stie sa faca, la barna. Perfect bronz. Bun! […] Ok, nu e rau bronzul! Dupa care vine contestatia si e altcumva. Crancen. Daca aveai argint si luai bronz, era ceva. Asa, de la bronz, nu mai e nimic. E crancen si urma concursul la sol. Sa tii o astfel de lovitura si sa faci exercitiul perfect… Inseamna ca esti Dumnezeu pe pamant. Mie imi plac astia care revin”, a spus Mircea Badea.

Champions League: FC Vaslui si CFR Cluj lupta pentru un loc in play-off... GALERIE FOTO! Vezi cele mai tari imagini surprinse la Jocurile Olimpice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x