Momentul în care un wrestler moare în ring, sub ochii a sute de oameni din sală! Toți au crezut că se preface: ”A fost înspăimântător!”

 

Silver King, un wrestler renumit, și-a pierdut viața subit, în ring, chiar în timpul unei lupte ce a avut loc la Teatrul Roundhouse, Camden, Londra. 

Potrivit Daily Mail, Silver King, pe numele rău real Cesar Cuauhtemoc Gonzalez Barron, și-a pierdut viața la 51 de ani, chiar în timp ce se afla în ring.

Faniya Khaliullova a murit pe scena, în fața a sute de persoane Momentul șocant a fost filmat de fani 

Acesta participa la un show în nordul Londrei, însă la un moment dat, el s-a prăbușit pe ring, sub privirile îngrozite ale publicului. Inițial, oamenii din sală au crezut că bărbatul se preface. În plus, rivalul său se bucura de victorie în momentul în care sportivul era la pământ. 

La scurt timp, însă, el a fost înconjurat de alți wrestleri care au încercat să-l resusciteze în timp ce publicul, printre care mulți copii, era evacuat din sală.

”Ceilalți wrestleri au sărit în ring și au adus un defibrilator. A fost înspăimântător, au evacuat spectatorii, dar au trecut cam 20 de minute până să ajungă o ambulanță.”, a povestit un martor. 

Organizația World Wrestling Council a confirmat cu un mesaj pe Twitter că Silver King a murit.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI