Antena Căutare

BREAKING NEWS! Mutarea zilei în Liga 1! Jucătorul dorit de FCSB a semnat cu o fostă campioană a României

La o zi după ce s-au calificat în turul 2 preliminar din Europa League, cei de la Viitorul Constanța au dat o lovitură importantă pe piața transferurilor. Fosta campioană a României l-a transferat pe Andrei Artean, un mijlocaș de 24 de ani dorit și de FCSB.

Transferul lui Andrei Artean a costat-o pe Viitorul 100.000 de euro. În ultimele sezoane, Artean a fost titular incontestabil la echipa bănăţeană. El a jucat 90 de meciuri pentru Poli, dintre care 74 de au fost în Liga 1. În această perioadă, Artean a înscris și 5 goluri. De-a lungul carierei, Artean a mai trecut sub formă de împrumut pe la Caransebeş şi Râmnicu Vâlcea.

Mutarea lui Artean de la Poli la Viitorul a fost confirmată de timișoreni pe contul oficial de Faebook.

”Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul #albviolet ! Ai fost unul dintre cei mai devotați jucători de la #PoliTimișoara. Ai fost cu sufletul alături de echipă, arătându-ți atașamentul în momentele memorabile, dar și-n cele mai dificile clipe...
Acum, ești în fața unei noi etape din cariera ta de fotbalist. Îți urăm mult succes în tricoul noii tale echipe, F.C. Viitorul. Să fii sănătos, să ai multă baftă și să ne faci să fim mândri de tine că ai crescut îmbrăcând frumoasele culori alb și violet !”
se arată în comunicatul bănățenilor.

Evoluțiile bune ale lui Artean au atras atenția și celor de la FCSB. În urmă cu câteva luni, acesta a fost ca și transferat de Gigi Becali, însă mutarea a căzut în ultimul moment din motive încă neștiute.

”A fost o discuţie cu cei de acolo, dar, din păcate, s-a anulat transferul meu la Steaua. Unele lucruri mă depăşesc, nu ştiu de ce a picat transferul. Nu vreau să mă mai gândesc la Steaua, acum sunt cu gândul doar la echipa mea. Mă bucur că sunt la Timişoara, vreau să-mi fac treaba cât mai bine, eu sunt foarte fericit aici”, a declarat Artean la acel moment.

Biletul Zilei 20.07.2018! Trei meciuri spectacol de azi ne-au adus profitul... UNA PE ZI! Leanna, cea mai sexy antrenoare de fitness a incendiat online-ul cu ultimele apariții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x