Antena Căutare

Super-transfer în Liga 1! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB merge la o rivală la titlu

Liga 1 este aproape de cel mai important transfer al acestei verii. După ce s-a despărțit de Alexandru Băluță și Vladimir Screciu, ”U” Craiova s-ar fi înțeles cu jucătorul de națională al celor de la Viitorul, Alexandru Cicâldău.

Liga 1 este aproape de cel mai important transfer al acestei verii. După ce s-a despărțit de Alexandru Băluță și Vladimir Screciu, ”U” Craiova s-ar fi înțeles cu jucătorul de națională al celor de la Viitorul, Alexandru Cicâldău.

Dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, dar și de campioana CFR Cluj, mijlocașul de 20 de ani al lui Gică Hagi a bătut palma cu câștigătoarea Cupei României, anunță Telekomsport.

Cicâldău joacă aproape constant în Liga 1 din primăvara anului 2016, iar în sezonul precedent a fost om de bază în formula tinerei echipe antrenate de Hagi. Alături de Viitorul, Cicâldău are deja un trofeu important în palmares: titlul câştigat cu FC Viitorul în 2017.

Cicâldău va semna un contract pe 4 ani cu U Craiova, iar trupa lui Hagi va primi 1 milion de Euro în schimbul său.

La ”U” Craiova, Cicâldău îl va înlocui pe un alt ”Alexandru”, Băluță, plecat de la olteni la Slavia Praga în urmă cu câteva săptămâni. De curând, Alexandru Cicâldău, care valorează 1,5 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.com, a debutat și la echipa națională a României. El a fost convocat de Cosmin Contra la ultimele acţiuni ale naţionalei şi a prins câteva minute în amicalele cu Israel şi cu Chile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Wimbledon 2018! Mihaela Buzărnescu, de excepție și la Grand Slam-ul de la Londra: victorie fulger și adversar uriaș în t... Revista presei sportive, 05.07.2018: Cristiano Ronaldo, prima declarație după zvonurile plecării la Juventus; Barcelona,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x