Antena Căutare

Nasri e tot mai aproape de Manchester City

Desi in iulie, Arsene Wanger declara ca nu exista nicio posibilitate ca Samir Nasri sa plece de pe Emirates, in ultimul timp si-a schimbat atitudinea, iar surse din cadrul lui Arsenal sustin ca ia in calcul acceptarea ofertei celor de la Manchester City.

Ofensiva lui Manchester City pe piata transferurilor este departe de a se fi incheiat. Dupa ce i-a adus pe City of Manchester pe Aguero si Clichy, recent calificatii in Liga Campionilor sunt pe cale sa mai dea o lovitura: achizitionarea lui Samir Nasri.

Trupa lui Mancini a facut in iulie o oferta de 22 de milioane pentru fostul marseillez, dar Wanger a refuzat-o din start, sustinand ca francezul este netransferabil. Totusi Nasri a avut jucat modest in amicalul cu Boca Juniors (incheiat 2-2), iar tehnicianul lui Arsenal se teme ca ratarea transferului ar putea sa-i afecteze evolutiile din campionat. De aceea se gandeste sa-l lase sa plece la City, nu inainte de a-i gasi un inlocuitor.

Acesta ar fi Juan Manuel Mata, spaniolul de 23 de ani de la Valencia.

foto: laacib.net

De la sfert de Campionat Mondial in a cincea liga, in doar 5 ani... Victor Piturca a anuntat lotul pentru San Marino...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x