Antena Căutare

După muncă, și răsplată! DEZMĂȚ la piscină pentru jucătorii Angliei, după ce au învins Tunisia la Cupa Mondială. Fotbaliștii, călare pe…inorogi. FOTO

Câțiva dintre jucătorii din naționala Angliei au celebrat, marți, victoria din meciul de luni cu Tunisia, la piscina unui hotel din Repino, o regiune din Sankt Petersburg, Rusia, unde au fost surprinși călare pe inorogi gonflabili.

Câțiva dintre jucătorii din naționala Angliei au celebrat, marți, victoria din meciul de luni cu Tunisia, la piscina unui hotel din Repino, o regiune din Sankt Petersburg, Rusia, unde au fost surprinși călare pe inorogi gonflabili.

Pregătindu-se să joace următorul meci din Cupă, cu Panama, duminică, câțiva fotbaliști ai Angliei au ales piscina pentru a scăpa de stres.

Kieran Trippier, Jordan Pickford, Jesse Lingard și Harry Maguire au făcut o întrecere călare pe inorogi gonflabili.

Apoi, Jesse Lingard și-a fotografiat coechipierii, de pe marginea piscinei.

Englezul Harry Kane - care a fost declarat jucătorul meciului dintre naţionala Angliei şi selecţionata Tunisiei, scor 2-1, disputat luni, în grupele Cupei Mondiale - nu a luat parte la această „escapadă”. Kane a evoluat pe toată durata partidei şi a înscris ambele goluri ale Angliei.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Portugalia, Uruguay și Spania ne aduc un pont excelent... ULTIMA ORĂ! Viitorul Constanța și-a aflat adversara din turul 1 al Europa League. Noroc imens pentru Gică Hagi. Când int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x