Antena Căutare

Neculaie acuza "furtul" din partea arbitrilor: "Sumudica trebuia sa scoata echipa de pe teren dupa penalty

Brasovul a pierdut cu Steaua, 0-1, dintr-un penalty facut cadou de Deaconu la semnalizarea asistentului Nica. Patronul "stegarilor", Ioan Neculaie, acuza dur aceasta decizie care a decis meciul.

"Categoric Sumudica avea dreptate sa scoata echipa de pe teren. Ma asteptam la un asemenea furt. E rusinos pentru Steaua sa castige acest meci in asemenea fel. Sumudica ar fi trebuit sa scoata echipa de pe teren dupa penalty, era momentul cel mai potrivit.

Nimeni n-a vazut penalty in afara lui Nica. DNA-ul ar trebui sa urmareasca aceasta faza, sa vada cum a dictat Nica acest penalty! A fost un curaj absolut nebunesc sa intervii tu, ca asistent. Nu e o greseala umana, da-o dracu' de greseala!

Am inteles ca nu trebuia sa piarda Steaua. Nu trebuia sa arbitreze Diaconu meciul", a spus Neculaie la o emisiune de televiziune.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

HCM Constanta, prima victorie in Liga Campionilor printr-un gol in ultima secunda... Opt fotbalisti togolezi au murit in urma unui grav accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x