Antena Căutare

OFICIAL! O forță a Ligii 1 a realizat transferul zilei: un jucător de la naționala României U21 a fost prezentat azi

CFR Cluj începe să se miște și pe piața transferurilor. După ce l-au ”rezolvat” pe Edward Iordănescu în funcția de antrenor principal, campionii s-au întărit azi cu un jucător de mare persectivă. CFR Cluj a anunțat, azi, pe site-ul oficial, achiziția fundașului stânga Andrei Radu, care a evoluat ultima oară la Aris Limassol.

”Bun venit, Radu Andrei și… LA MULȚI ANI!
De ziua sa de naștere, Radu Andrei și-a făcut cel mai frumos cadou: A semnat cu echipa Campioană a României! Fundașul lateral este, începând de azi, jucătorul CFR-ului. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”! Bun venit în familia CFR, Andrei!”
se arată pe site-ul clujenilor.

CFR Cluj a câștigat lupta cu Dinamo pentru jucătorul de 22 de ani. Campionii au venit cu o ofertă mai bună din punct de vedere financiar.

În carieră, Radu a mai evoluat la Dinamo U19/Dinamo II, FCSB U21, Academica Argeş şi ACS Berceni. Radu este cel de-al doilea transfer realizat de CFR Cluj în această vară, după mijlocaşul croat Mate Males.

21 de meciuri a adunat Andrei Radu în sezonul trecut, la Aris Limassol, și a reușit o pasă de gol!

9 meciuri a adunat Radu în tricoul naționalei U21 a României în perioada 2017-2018

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transferul verii din fotbalul românesc! Un jucător de națională, la un pas de Premier League! Anunțul de ultimă oră al i... 50.000 de dolari şi burgeri pe viaţă dacă rămâi însărcinată în timpul Campionatului Mondial de Fotbal. Scandalul în care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x